Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه همچنان با گذشت سی و هشت سال از عروج شهید چمران، مطالعه و تأمل در ابعاد و زوایای زندگی پرفروغ وی برای اقشار و آحاد مردم ایران به ویژه نسل‌های آینده ساز کشور و رزمندگان اسلام، عبرت‌آموز و راهگشا است.به گزارش بلاغ، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در بیانیه‌ای با گرامیداشت ۳۱ خرداد ماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، بهره‌گیری از سیره  و نقش آفرینی‌های  تاثیرگذار آن شهید ارجمند در عرصه مقاومت فعال ضد استکبار جهانی را،  نیاز دائمی مدافعین انقلاب، نظام و میهن اسلامی در مسیر تمدن‌سازی نوین دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بیانیه آمده است:

مطالعه و تأمل در زندگی شهید دکتر مصطفی چمران و شاخص‌های شخصیتی آن شهید ارجمند بویژه بصیرت و آگاهی عمیق در حوزه حوادث و وقایع زمانه و هوشمندی در طرح‌ریزی‌های دفاعی و نظامی، اعتقاد و باور عمیق وی به معنویت و توکل الهی؛ نسخه‌های آموزنده و رهگشایی را فراروی نسل‌های تاریخ این سرزمین، نیروهای مسلح و مدافعین استقلال و تمامیت ارضی کشور و ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی قرار می‌دهد.
این بیانیه می افزاید: روح والا و وارسته و تجارب علمی و آموزه‌های انقلابی و مبارزاتی ناشی از حضور در لبنان و همراهی با رزمندگان مقاومت اسلامی در مقابله با رژیم صهیونیستی در پیوند با عنصر دین‌داری و ولایت‌مداری از وی چهره‌ای ممتاز و فراملی ساخته بود به گونه‌ای که با گذشت حدود چهار دهه از فراغ آن شهید عزیز نام و یاد وی نزد مجاهدان مدافع آرمان فلسطین منشاء حرکت و اندیشیدن به جهاد و مقاومت است.
این بیانیه در ادامه با اشاره به مبارزات سیاسی دکتر چمران علیه استبداد و استعمار و رویارویی خستگی ناپذیر علیه نظام طاغوتی شاه و سپس هجرت وی از ایران به مصر و لبنان پس از قیام خونین 15 خرداد سال 42 آورده است: حضور بالنده و فعال شهید دکتر مصطفی چمران در صحنه آموزش و فراگیری فنون و شیوه‌های مبارزه مسلحانه و جنگ چریکی در مصر و سپس تعلیم آن به انقلابیون مسلمان ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در لبنان و در ادامه بهره‌گیری از آن تجارب ارزشمند و مؤثر در مصاف با ضد انقلاب در کردستان و نیز متجاوزین رژیم بعثی صدام، از وی شخصیتی ممتاز، ماندگار و منحصر به فرد در تاریخ انقلاب اسلامی ترسیم کرده است.
این بیانیه، شهید چمران را الگویی ممتاز و آموزنده برای نسل جوان و مجاهدان عرصه‌های دفاع از تمامیت ارضی کشور و پاسداری از انقلاب و نظام اسلامی قلمداد و تصریح کرده است: با گذشت سی و هشت سال از عروج آن شهید گرانقدر، مطالعه و تأمل در ابعاد و زوایای زندگی پرفروغ وی برای اقشار و آحاد مردم ایران به ویژه نسل های آینده ساز کشور و رزمندگان اسلام، عبرت‌آموز و راهگشا است.
در پایان این بیانیه با پاسداشت سی و هشتمین سالگرد شهادت آن فرمانده عارف و مجاهد و تجدید میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و شهیدان و تأکید بر بازخوانی کارنامه درخشان و آموزنده شهید دکتر مصطفی چمران در عرصه‌های صیانت از ارزش‌های دینی و انقلابی و مصاف با جبهه ضدانقلاب و دشمنان ملت ایران تأکید شده است: در شرایطی که انقلاب اسلامی در مصاف راهبردی خود با نظام سلطه و استکبار همچنان آماج هجمه‌های گوناگون و دشمنی‌های پیچیده از جمله جنگ اقتصادی، تحریم‌های ظالمانه و شیطانی امریکای زورگو و نبرد همه جانبه رسانه‌ای  قرار دارد، جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگری در صحنه‌های سرنوشت ساز «مقاومت فعال» نیازمند بصیرت، هوشمندی، ولایتمداری و عمل انقلابی از جنس شهید دکتر چمران است و تا هنگامی که یاد و خاطره این شهید گرانقدر و دیگر شهیدان و حماسه سازان تاریخ انقلاب و نظام اسلامی در جامعه ما جاری و زنده است، ملت ایران در حصار امنیت، سلامت و آرامش قرار خواهد داشت و این دستاورد ثمره و نتیجه ایمان، وحدت، پایداری و استقامت مردم عزیز ایران اسلامی در پیروی از تدابیر و راهبردهای حکیمانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) و خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) و جانفشانی و فداکاری های شهدا و ایثاگرانی است که نام ایران اسلامی و امت سلحشور را بربلندای تاریخ معاصر ثبت نموده است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی ندارند/ ایران مقاومت را در جهان تقویت کرد
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • مقاومت عراق برای چندمین بار بندر ایلات را هدف قرار داد
  • مقاومت عراق مسؤولیت حمله پهپادی به ایلات اشغالی را بر عهده گرفت
  • تماس تلفنی هنیه با نخاله/تاکید بر عدم کوتاهی از خواسته‌های مقاومت
  • تشدید حملات مقاومت عراق به اهداف صهیونیستی همزمان با حمله به رفح
  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی