Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محسن هاشمی رییس وشرای اسلامی شهر تهران در ابتدای هفتاد و یکمین جلسه از پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با اشاره مسائل سیاسی ، اجتماعی و ورزشی که همزمان با بازی های جام جهانی نشاط اجتماعی را به همراه داشته است برای تیم ملی آرزوی موفقیت کرد .
رییس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدا برای تیم ملی فوتبال ایران که فردا حساس ترین مسابقه خود را در برابر پرتقال برگزار می کند ،آرزوی موفقیت کرد و بیان داشت: جام جهانی روسیه علاوه برآنکه تصویر قابل احترامی از فوتبال ایران در عرصه بین المللی ارائه کرد، موجب گردید تا درهای استادیوم آزادی بروی خانواده ها گشوده شود و شهروندان تهرانی در محیطی سالم ، با نشاط و اخلاقی اوقات فراغت خود را در کنار یکدیگر صرف کنند که امیدواریم این درها باز بمانند و با امکان یافتن حضور خانواده در ورزشگاه ها محیط ورزشگاه ها شاهد ناهنجاریها و نقض اخلاق ورزشی وپهلوانی توسط برخی تماشاگران است، پالایش و اخلاقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه به روزهای گذشته که سالروز درگذشت دو شخصیت برجسته و تاثیرگذار ایران معاصر دکتر شریعتی و دکتر مصطفی چمران اشاره کرد و گفت: دکتر علی شریعتی جامعه شناس انقلابی که موج قدرتمند و با نفوذی را در فضای دانشگاهی وروشنفکری کشور ایجاد کرد و اگرچه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از دنیا رفت اما گفتمان وی در ایجاد انگیزش و شورانقلابی جوانان و دانشجویان تاثیر غیرقابل انکاری گذاشت.

مصطفی چمران، انقلابی آزاد اندیش و مدیری اهل عمل بود


محسن هاشمی همچنین با اشاره به سالروز شهادت دکتر چمران ضمن گرامی داشت یادو خاطر این شهید اظهار داشت: شاید بتوان دکتر مصطفی چمران الگو و تراز مدیران مطلوب جمهوری اسلامی به شمار آورد، متخصصی متعهد که از یکسو از مهم ترین دانشگاههای ایران و جهان فارغ التحصیل شده و بالاترین تخصص را در حوزه فعالیت خود داشت و از سوی دیگر در دینداری ، تعهد و معنویت گوی سبقت را از مدعیان ربوده بود و مناجاتهای وی هنوز الهام بخش معنوی مخاطبان است.
رئیس شورای شهر تهران مصطفی چمران را انقلابی آزاد اندیش دانست و افزود: ایشان هیچگاه بین انقلابی گری و مبارزه با ظلم و ستم با آزاداندیشی و آزادیخواهی تضادی نمی دید.
به اعتقاد وی ، چمران ، مدیری اهل عمل بود که از بهترین ومرفه ترین زندگی در آمریکا چشم پوشید تا در کنار امام موسی صدر به یاری شیعیان بی پناه و مستضعف لبنان بپردازد و لبنان را نیز برای یاری رساندن به انقلاب ایران رها کرد، در وزارت دفاع و ستاد جنگهای نامنظم دوشادوش بسیجیان و نیروهای مردمی در خط مقدم مبارزه می کرد و با سرخی خونش ، مرد عمل بودن را گواهی کرد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: همانطور که بارها به آن اشاره و تاکید داشته ام افکار عمومی و مردم ایران از ما مسئولان خود انتظار دارند تنها به سخن گفتن و دادن شعار اکتفا نکنند و در تراز امثال شهید چمران به خدمت بپردازند، مسئولیت را وسیله و نردبانی برای بالارفتن خود و کسب امتیازات مادی نکنند، به اسم ارزش ها ، آزادی و حقوق مردم را نقض ننمایند و هر توصیه ای به دیگران می کنند خود اول به آن پایبند باشند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: هاشمی الگو جمهوری اسلامی شورا خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای سود‌دهی پالایشگاه آبادان؛ قبل از انتشار تراز‌نامۀ 1402!

   عصر ایران؛ سروش بامداد-  مهم‌ترین نقد بر شبه گفت‌و‌گوی تلویزیونی دو مجری صدا و سیما با رییس جمهوری نه سخنان سید ابراهیم رییسی که شکل این برنامه است که دو کارمند سازمان بودجه بگیر صدا و سیما را مقابل رییس دولت می‌نشانند در حالی‌که به اعتبار جایگاه رسمی مصاحبه شونده رییسِ رییسِ آنهاست و از این رو یا پرسش‌های واقعی و مطرح در جامعه و رسانه‌ها را در میان نمی‌گذارند یا اگر هم طرح ‌کنند و قانع نشوند ادامه نمی‌دهند و به‌به و چه‌چه می‌کنند. (در صدا وسیما تأیید مقام بالاتر و تحسین او بیش از رضایت مخاطب در ارتقای شغلی نقش ایفا می‌کند!)

  این آقا و خانم هم مجری یا گوینده خبر‌ند یعنی اگر متنی را مقابل آنها بگذارند همان را می‌خوانند در حالی که روزنامه‌نگار مستقل خارج از صدا و سیما چنین نیست و از این روست که عنوان «شبه گفت‌و‌گو» برای برنامه‌هایی از این دست بیشتر برازنده است تا گفت‌و‌گو یا از آن طرف گفت‌و‌گو با مردم. چون این دو نفر نمایندۀ همکاران‌شان هم نبودند و نیستند چه رسد به نمایندۀ مردم. (نمایندۀ مردم کسی است که ازصافی شورای نگهبان و بعد از حذف پیشاپیش رقبا بگذرد و مثلا از شهر 12 میلیونی با 200 هزار رأی راهی مجلس شود!)

   یکی از پرسش‌هایی که می‌توانست طرح شود و نشد این بود که آقای رییس جمهور! وزیر نفت شما (‌جواد اوجی) در جلسۀ هیأت دولت ادعا کرده پالایشگاه آبادان به سود‌دهی رسیده است. این در حالی است که مجمع شرکت پالایش نفت آبادان در سال 1403 و دربارۀ گزارش سود و زیان سال 1402 هنوز برگزار نشده و مطابق روزنامۀ رسمی در سال 1401 هم 8 هزار و 469 میلیارد تومان ضرر نشان داده بود و سوددهی مربوط به سال 1399 و در سال آخر دولت قبل بوده است و اگر هم سودی حاصل شده باشد نتیجه راه‌اندازی فاز جدیدی است که سرمایه‌گذاری آن سال‌ها قبل صورت پذیرفته است. (تولید بنزین) 


   آیا از وزیرتان خواهید خواست در این باره توضیح دهد یا صِرف اعلام ایشان را پذیرفته‌اید؟ طبیعی است که آقای رییسی در این فقرۀ خاص حضور ذهن نداشته باشد و مانند آمار کارخانه‌های احیا شده هم نیست که هر بار هزار واحد اضافه کند و از 2000 واحد در سال اول ریاست جمهوری به 9000 در سال سوم برسد.

    این پرسش اما ذهن مخاطب و کارشناسان را هم درگیر می‌کند منتها باید از زیان دو خبرنگار واقعی طرح شود که اطلاعات مربوطه را گرد آوری کرده‌اند نه این دو نفر که کارمند صدا و سیما هستند و حقوق‌شان را می‌گیرند و از  طرح سؤالاتی از این دست برحذر داشته شده‌اند و هر چه استاد ازل گفت بگو را می‌گویند. 

   در نظر بگیرید به جای دو مجری – کارمند دو یا سه خبرنگار واقعی و مستقل مقابل رییس جمهوری می‌نشستند یا بنشینند. 

  طبیعی است که آنان هم ادب مصاحبه با عالی‌ترین مقام رسمی پس از رهبری ( تعریف قانون اساسی از رییس جمهوری) را رعایت می‌کنند و اگرچه ژست مصاحبه با خبرنگار خارجی را برای مصاحبه شونده ندارد اما برای مخاطب جذاب‌تر است. 

   اگر هم نگران تبدیل مصاحبه با مباحثه هستند مجری می‌تواند کنترل کند و دو روزنامه نگار مستقل هم یکی از هواداران باشد و دیگری از منتقدین. به هر حال خبرنگار باشند نه گوینده و مجری و کارمند تلویزیون.

  در نظر بگیریم همین یک سؤال آیا رییس جمهوری را به تأمل دربارۀ ادعای سود 12 هزار میلیارد تومانی پالایشگاه آبادان - در حالی که هنوز ترازنامه‌ای منتشر نشده و سال قبل هم ضرر نشان داده و آخرین سود هم مربوط به سال 99 است – وانمی‌داشت یا موجی درنمی‌انداخت تا رسانه‌ها بررسی کنند ببینند این 12 هزار میلیارد تومان سود ادعایی بخشی از سناریوی سریال دستاورد سازی است یا واقعیت عینی و بیرونی هم داشته است؟ (البته زیان دهی الزاما به خاطر مدیریت نیست به سبب تحمیل هزینه به پالایشگاه و فروش محصول زیر قیمت های جهانی و دلایل دیگر است و این که پالایشگاه آبادان فقط پالایشگاه نیست و کل هزینه های آبادان بر آن بار شده)

   در همین زمینه اگر خبرنگار قدری زبل‌تر بود می‌پرسید آیا ادعای وزیر نفت به شایعۀ تغییر او ربطی ندارد و در دل تأیید یا تکذیب رییس جمهور هم یک خبر دیگر نهفته بود چون این شایعه هم درگرفته که ادعای جواد اوجی وزیر نفت برای خنثی کردن احتمال تغییر او بوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادعای سود‌دهی پالایشگاه آبادان؛ قبل از انتشار تراز‌نامۀ 1402!
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • تخریب مدیران شایسته باعث کُند شدن مسیر رشد و ترقی می‌شود
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران