Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های کشور طی بیانیه‌ای به مناسبت سی و ششمین سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید اعلام کرد: بسیج اساتید باور عمیق دارد، اساتید در مواجهه با جنگ نرم نقش اساسی و جایگاه ممتاز فرماندهی را دارند و اگراین نقش به درستی انجام شود توفیقات بیشماری نصیب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بیانیه آمده است: بی شک 31 خرداد 1360 یک از از هزاران اثر ماندگار این سرزمین پاک و اسلامی است که خون پاک یکی از بهترین فرزندانش در دفاع از کیان، هویت واسلام عزیز در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل به زمین ریخته شد و به رغم گذشت 36 سال از شهادت دکتر مصطفی چمران، یاد و خاطره آن شهید والا مقام برای آحاد ملت ایران به‌ویژه نیروهای مسلح و مدافعان انقلاب اسلامی واز همه مهمتر بسیجیان سلحشور و جان برکف الهام‌بخش و راهنمای آنان در عرصه‌های دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلابی و ملی با توکل به خدا و معنویت است.

در ادامه تاکید شده است: سازمان بسیج اساتید کشور افتخار دارد که روز شهادت این سردار سرافراز بسیجی به آن اختصاص یافته است. زیرا کارنامه درخشان شهید چمران که یک استاد بسیجی بود ، نشان می‌‌دهد زمان‌شناسی، نیازشناسی و تلاش برای شناخت تکلیف و نقش‌پذیری‌های مفید و مؤثر در پاسخ به دغدغه‌های کشور اسلامی ایران ازجمله ویژگی‌های بارز وی بوده است؛ به‌گونه‌ای که در این راستا حتی هجرت و جهاد در سایر بلاد اسلامی، در مصر، فلسطین و لبنان را نیز بر خود تکلیف نمود.

سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد: امروزه با گذشت 36 سال از هجرت الی اللهی این شهید بزرگوار، سازمان بسیج اساتید دانشگاههای کشور ضمن نکوداشت یاد و خاطره شهید چمران ، که نماد واقعی مجاهدت‌ها و مبارزات دلیرمردانه علیه استبداد و نظام کفر بود و مصاف خستگی‌ناپذیر و شجاعانه علیه نظام طاغوتی پهلوی و نقش‌آفرینی در جبهه‌های مقاومت ضد صهیونیستی داشت و از خود نامی فراسوی زمان و مکان بجا گذاشت ، وظیفه خود می داند در سنگر حساس و بسیار حیاتی علم و دانش پرچمدار مبارزه با تفکرات التقاطی و منحرفین به دین و نظام و کشور درهر لباس و مقام باشد و در راه اعتلای ارزشهای واقعی نظام در محیط مقدس دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نکرده و بر تبعیت از آرمانهای انقلاب و خون شهدا و مقام معظم رهبری همت واسعه بگمارد.

در ادامه آمده است: اساتید بسیجی می دانند که امروزه در صف اول آتش به اختیار سنگر علمی و جهاد دانش و دانشگاهی قرار دارند و چمران و چمران های قهرمان که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل‌گیری زنجیره‌ توطئه‌ها و فتنه‌های ضدانقلاب،‌ آشوب‌گران و تجزیه‌طلبان در استان‌های مرزی و به‌ویژه در کردستان و سپس جنگ تحمیلی رژیم بعثی ـ صهیونیستی صدام علیه جمهوری اسلامی،نماد مبارزه رودرو و جسورانه در برابر دشمنان ملت ایران بوده و با تمام توان در برابر دشمن قد علم کردند، الگوی ابدی این قشر فرهیخته در این مقطع حساس تاریخی می باشد.

در قسمت دیگری تصریح شده است: سازمان بسیج اساتید کشور با تعظیم در برابر مقام شامخ شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم و تکریم یاد و خاطره همیشه زنده دکتر مصطفی چمران و تأکید بر تأسی آحاد نیروهای مسلح کشور به آموزه‌ها و مواریث آن فرمانده خردمند و انقلابی تأکید نموده و ضمن افتخار به دستاوردهای ارزشمند دفاعی وامنیتی کشور و غرش اقتدار نظامی بر فرق دشمنان ملحد این آب و خاک در ماورای مرزهای جمهوری اسلامی ایران ،دوشادوش رزمندگان سلحشور کشور در دفاع از آرماهای نظام و رهبری و کشور عزیز خود ایستاده است.زیرا شهید چمران با روح وارسته و شخصیت نافذ معنوی و انقلابی خود با فهم عمیق از زوایای دشمنی جبهه استکباری انقلاب و نظام و همواره با تبعیت از ولی‌فقیه سلحشورانه به دفاع از هویت ملی و ارزش‌های دینی وانقلابی، این درس فراموش نشدنی را به تک تک ما آموخته است.

در ادامه تاکید شد: لذا سی و یک خرداد با یاد و خاطره استاد بزرگی سرشته شده است که اطلاق این روز به نام بسیج اساتید جلوه‌ای از ویژگی‌های او را در جامعه زنده نگه می‌دارد و حاوی رسالتی سنگین برای نخبه‌ترین قشر جامعه است. بسیج اساتید ضمن گرامیداشت این روز و سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و تبریک و تهنیت این مناسبت بزرگ به مقام معظم رهبری، آحاد ملت ایران به ویژه دانشگاهیان و اساتید دانشگاه، اعلام می‌دارد انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در دهه چهارم حیات مبارک خود که موصوف به دهه پیشرفت و عدالت است فراز و نشیب‌های گوناگونی را پشت سر گذارده که درک و تحلیل آگاهانه جامع آن، ما را در مواجهه با تحولات پیش‌رو با چشم‌اندازی امیدبخش، روبه‌رو می‌کند.

در قسمت دیگری از این بیانیه تصریح شده است: در حالی که طی سه دهه گذشته تقابل همه‌جانبه نظام سلطه با تمام ابزار و روش‌ها هر روز شدیدتر از قبل و پیچیده‌تر از گذشته در ابعاد سخت و نرم داشته است، آنچه نمود یافته عدم توفیق دشمن در تحقق اهداف خود و تعمیق و گسترش آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده است. فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن در قالب جنگ سخت، تحریم، آشوب، هرج و مرج، عملیات روانی، دروغ و اتهام هیچوقت توقف نداشته و ورود دشمن به نبرد نرم با جمهوری اسلامی حکایت از شکست در روش‌های قبل دارد و نمایانگر آن است که نظام اسلامی آن قدر تنومند و قدرتمند گشته که چاره رویارویی با آن مواجهه نرم است.

در ادامه تصریح شده است: بر این باوریم که آن‌چه باعث این افتخارات شده قدرت نرم نظام مردمی ایران اسلامی است که در همه ابعاد در سایه مکتب اسلام، شعارها و آرمان‌هایش نمود عملی یافته و برای مسلمانان و آزادگان عالم الگوی عینی ساخته است. امروزه مسوولیت همه ایرانیان به ویژه دانشگاهیان و اساتید برای دفاع از این آرمان‌ها و حفظ یاد و خاطره شهدای بزرگی همچون شهید چمران بیش از پیش مضاعف شده است که نمی‌توان با روند طبیعی و بدون تلاش مضاعف همراه با بصیرت روزافزون و برنامه‌ریزی هوشمندانه به این مسوولیت تاریخی پاسخ گفت.

در ادامه آمده است: بسیج اساتید بر این اعتقاد است که اکنون دانشگاه یکی از صحنه‌های اصلی تقابل و درگیری در مواجهه نرم با دشمن است، چراکه آینده فکری، انسانی، هویتی، فرهنگی، علمی و اقتصادی کشور در این محیط شکل می‌گیرد. دشمن تلاش دارد از این جبهه صدای انحرافی، ابهام‌آمیز، فریبنده و سطحی شنیده شود تا حرکت‌های علمی، تربیتی، فرهنگی، عزت‌آفرین و انسجام‌بخش دیده و شنیده نشود و به انحراف رود.

بسیج اساتید کشور تاکید کرد: باور ما بر این است که خط ولایت و دشمنی با دشمنان او و دوستی با ولایت‌مداران و عدم غفلت از توطئه‌های دشمن مسیری عزت‌بخش است که توفیقات الهی را به دنبال دارد. اعتقاد ما بر این است حضرت امام (ره) به عنوان معمار بی‌بدیل انقلاب اسلامی که مفسر صادق و واقعی اسلام ناب بود مسیری را برای ما تعیین و تبیین کرده که شاخص بی‌خطا و بدون انحراف تمام اقشار برای هر زمان و مکان است و قطب‌نمای ولایت فقیه راهنمای کهنه‌شدنی نیست، بنابراین حفظ و تقویت این خط و آرمان‌ها تحت زعامت و ولایت مقام معظم رهبری از پراکندگی، اشتباه، انحراف و ابهام دور ساخته و فتح قله‌های ترقی و پیشرفت و عزت را هموارتر می‌سازد.

در ادامه آمده است: در دهه چهارم حیات پربرکت انقلاب، ایران اسلامی و ملت مسلمان علی‌رغم مواجهه سنگین، توقف‌ناپذیر به عنوان الگویی روشن، دست‌یافتنی برای سایر ملت‌ها نمود یافته است، چراکه با عمل خود ثابت کردند اعتماد به نفس، امید به خدا، تلاش توقف‌ناپذیر و مبارزه مستمر کلید همه مشکلات ملت‌های مستضعف و تحت سلطه است و با تکیه بر داشته‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و انسانی خود می‌توان طعم شیرین استقلال، عزت و آرامش را چشید.

بسیج اساتید دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در پایان تاکید کرد: بسیج اساتید باور عمیق دارد، اساتید در مواجهه با جنگ نرم نقش اساسی و جایگاه ممتاز فرماندهی را دارند و اگراین نقش به درستی انجام شود توفیقات بیشماری نصیب خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان

رییس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از نظام پزشکی، محمد رییس‌زاده در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران اظهار کرد: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم، منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست، بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند. جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی‌ناپذیر تنیده است.

وی با تاکید بر لزوم حفظ حرمت جامعه پزشکی افزود: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبان‌زدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد. حفط جایگاه، شأن و عظمت جایگاه پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: سیاست‌گذاران و مجریان نیز باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: اعتقاد و اعتماد راسخ مردم به جراحان ایرانی ابدی نخواهد بود اگر مدیریت نکنیم. در حال حاضر در مخیله هیچ ایرانی وجود ندارد که برای عمل پیچیده قلب و تومور مغزی و اطفال در اروپا یا آمریکا خدمت بهتری می‌گیرم اما این همیشگی نخواهد بود و نیازمند حراست و حفاظت است. متأسفانه فعالیت عامدانه و غیرعامدانه در جهت تخریب جامعه پزشکی در جریان است. ایجاد دو قطبی جعلی با هدف رو در رو قرار دادن پزشک و مردم در کنار خلاف عرف عده معدودی از جامعه پرشکی منجر به ایجاد ذهنیت‌های نادرست شده است.

رئیس‌زاده خاطرنشان کرد: جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود. روند حرکات جهانی به سمت کمبود نیروی تخصص در افق ۲۰۳۰ دنیا است؛ در کشور ما شاید چالش اساسی پیش روی ما نباشد اما زمانی که در کشور توسعه یافته کمبود نیرو اتفاق می‌افتد، این جبران از کشورهای در حال توسعه صورت می‌گیرد. تأمین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ وگرنه سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد و تبدیل به کشت فراسرزمینی برای کشورهای دیگر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: کاهش اقبال به رشته‌های علوم پزشکی در کشور ما و جهان و برخی کشورهای توسعه یافته قابل توجه است؛ برخی تخمین‌ها در سال ۲۰۳۰ حکایت از این دارد جهان با ۱۸ میلیون کمبود کادر درمان مواجه خواهد شد. در آمریکا کمبود بیش از ۳۰۰ هزار متخصص پزشکی وجود خواهد داشت. در این کشورها تمایل به رشته‌های پیچیده به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: چالش درون پزشکی ما ضعیف شدن اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی است که نگرانی بسیار جدی است که اخلاق حرفه‌ای در هیاهوی نابسامانی‌های اقتصادی و مدیریتی خودش را نشان می‌دهد. وظیفه ما و انجمن‌های علمی این است که نسبت به تقویت اخلاق حرفه‌ای تاکید کنند ما در این زمینه سابقه تاریخی درخشان و اساتید بزرگ و الگو داریم.

وی با بیان اینکه در وضعیت نابسامانی در اقتصاد سلامت در رشته‌های مختلف پزشکی مواجه هستیم و این نابسامانی در عدالت بین رشته‌ای روز به روز تشدید می‌شود که باید مدیریت کنیم. تعارضات بین رشته‌ای در کشور ما به بدترین شکل مدیریت می‌شود. وزارت بهداشت کمیسیون تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای را علیرغم قانون مجلس شورای اسلامی در سازمان نظام پزشکی تعطیل کرده است.

رئیس‌زاده افزود: اساتید اذعان دارند کیفیت آموزش در حوزه علوم پایه و رزیدنتی و تخصصی و فوق تخصصی به سمت مطلوب حرکت نمی‌کند. انگیزه دانشجویان و تمرکز برای یادگیری دچار روند منفی شده است. دخالت نابجا در حوزه سلامت امروز از هر زمان دیگری گسیخته شده و از دست متولی سلامت یعنی وزارت بهداشت خارج شده است. مداخلات غیر مجاز در جامعه پزشکی چالش جدی دیگری است. برخی از همکاران ما تکنسین پرور هستند از آن سو قانون ضعیف و غیر بازدارنده ورود سونامی گونه تکنسین‌ها را در امر مداخلات غیر مجاز تسهیل کرده است؛ ما دو سال است با تمام توان در مجلس به دنبال تغییر این قانون هستیم. ورود مداخلات غیر آکادمیک که به اسم طب سنتی رایج شده است و قوانین پوشش بیمه‌ای درست می‌کنند مورد تأیید جامعه پزشکی نیست و خطر جدی برای سلامت مردم است.

وی ادامه داد: بیش از پنج هزار سایت در حوزه زیبایی تبلیغ می‌کنند. قوانین بازدارنده برای برخورد وجود ندارد. تعرفه دستوری مالیات ندارد. وقتی تعرفه‌ها را با فرسنگ‌ها فاصله از قیمت واقعی تعیین می‌کنید یعنی مالیات را پیشاپیش گرفتید. بعد از آن همین تعرفه را وارد طرح پلکان و قاصدک می‌کنید و بعد مالیات اخذ می‌کنید و چند ماه بعد نیز پرداخت می‌کنید؛ این موضوع در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و چالش اصلی حتماً متوجه سلامت مردم خواهد بود.

کد خبر 751468

دیگر خبرها

  • (ویدیو) جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم